Αναμείξτε το αλεύρι, το νερό και το μέλι σχηματίζοντας μια ζύμη. Ζεστάνετε 2 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε περίπου ¼ του μείγματος. Όταν η τηγανίτα σχηματισθεί και ψηθεί, γυρίστε τη ούτως ώστε να ψηθεί καλά από όλες τις πλευρές. Επαναλάβετε 2-3 φορές αν χρειαστεί μέχρι η τηγανίτα να ψηθεί ομοιόμορφα.
Επαναλάβετε τα βήματα 1-3 και για τις υπόλοιπες τηγανίτες. Όταν όλες οι τηγανίτες είναι έτοιμες, τοποθετήστε τες σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι. Αφαιρέστε το χαρτί κουζίνας, περιχύστε με το υπόλοιπο μέλι και προαιρετικά με σουσάμι και κανέλα.
No Comments