ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η οικογένεια Ζάντζα σας καλωσορίζει!

Από τo 1980 ξεκίνησε να ασχολείται με την μελισσοκομία ο Γεώργιος Ζάντζας ιδρυτής της ZANTZA’S FAMILY όταν αφορμή στάθηκαν 2 κυψέλες δώρο ενός παλιού μελισσοκόμου και φίλου, έτσι έγινε το πρώτο βήμα και αγάπησε τις μέλισσες και τον μαγικό τους κόσμο. 

Πήρε βέβαια χρόνια να εκπαιδευτεί και να μάθει σωστά την τέχνη της μελισσοκομίας μαζί πάντα με την σύζυγό του Φωτεινή. Ιδρυσαν την μελισσοκομική τους μονάδα και ταυτόχρονα απέκτησαν 2 παιδιά. Η κόρη ακολούθησε άλλο μονοπάτι, σε αντίθεση με τον γιο της οικογένειας Βάιο Ζάντζα που στην κυριολεξία γεννήθηκε μέσα στα μελισσοσμήνη όπου και ξεκίνησε να εργάζεται από μικρό παιδί.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας και οι γνώσεις μεταφέρονται στον γιο της οικογένειας που συνεχίζει αυτή την πολύτιμη κληρονομιά με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της μέλισσας.
Η μελισσοκομία γίνεται νομαδική σχεδόν από το ξεκίνημα της. Ταξιδεύοντας διαρκώς από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη ακολουθώντας μελισσοκομικές διαδρομές σε ορεινές δύσβατες περιοχές καθώς και σε πυκνά πευκόφυτα παραθαλάσσια δάση.
Βασικό μέλημα αποτελεί η σύγχρονη και ταυτόχρονα ορθή μελισσοκομική πρακτική, έτσι ώστε να απολαμβάνετε αγνά και ανεπεξέργαστα τα προϊόντα που μας προσφέρει η μέλισσα. Με συνεχόμενη προσπάθεια, αγάπη και σεβασμό προς τη φύση, η επιχείρησή μας κατάφερε να πετύχει την ύψιστη ποιότητα στο μέλi.

Ετικέτα

Το 2020 ενσωματώνετε στην οικογένεια και μια νέα μελισσοκόμος, η Κατερίνα που αναλαμβάνει την προώθηση.
Δημιουργείτε νέα ετικέτα και κατοχυρώνετε το σήμα MELIKON
Καλοκαίρι του 2022 με την επωνυμία “MELIKON” 

Διαγωνισμοί

Συμμετέχει για πρώτη φορά και με μια μόνο ποικιλία μελιού το μέλι Βελανιδιάς και κατακτά το πρώτο βραβείο ποιότητας και πιστοποιημένης γεύσης : PLATINUM / QUALITY AWARDS 2022 στο διεθνή διαγωνισμό London Honey 

οικογενειακή επιχείρηση Ζάντζα

Γεώργιος Ζάντζας

Team Manager

Κατερινα-Βαϊος

Team Manager

Βαϊος - Κατερίνα

Team Manager