ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προτεραιότητα μας η ποιότητα!

Μέλι Ανθέων

Το μέλι Ανθέων παράγεται από το νέκταρ όλων των λουλουδιών και των βοτάνων.
Βοηθά στην καλή λειτουργία της πέψης και στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, δίνει ενέργεια και αντοχή, ρυθμίζει την εντερική λειτουργία και ενισχύει τη λειτουργία του συκωτιού. Συλλέγεται στην Αργολίδα και στο βουνό του Ολύμπου.

Μέλι Ανθέων “Baby Pack”

Παιδική συσκευασία – Αρκουδάκι μέλι Ανθέων 350gr

“Κατόπιν Παραγγελιας.”

 
 

Μέλι Ανθέων Με Θυμάρι

Μέλι αρίστης ποιότητας, με υπέροχο φωτεινό χρώμα, έντονο άρωμα και πολλά τονωτικά και θρεπτικά στοιχεία.Το Θυμαρίσιο και το μέλι Ανθέων «ενώθηκαν» με την παρέμβαση των μελισσών και το αποτέλεσμα είναι ένας ιδιαίτερος γευστικός συνδυασμός, μια παινδαισία γεύσεων και χρωμάτων.Η μεγάλη περιεκτικότητα σε σάκχαρα, έχει ως αποτέλεσμα να κρυσταλλώνει γρηγορότερα από άλλες ποικιλίες μελιού. Συλλέγεται στην περιοχή του Γαλαξιδίου.

Μέλι Θυμάρι

Το θυμαρίσιο μέλι συλλέγεται από τα άνθη του θυμαριού, έχει πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα και ευχάριστο άρωμα που κερδίζει μικρούς και μεγάλους. Η διατροφική του αξία είναι μεγάλη αφού περιέχει σε μεγάλο ποσοστό μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο χαλκός, το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το πυρίτιο, ο ψευδάργυρος, το μαγγάνιο, ο σίδηρος και το βόριο. Συλλέγεται στην περιοχή της Δεσφίνας.

Μέλι Πεύκου

Το μέλι πεύκου MELIKON συλλέγεται από τα πευκοδάση στο νησί της Θάσου. Πρόκειται για ενα παχύρευστο μέλι με σχετικά ανοιχτό χρώμα, η γεύση όχι ιδιαίτερα γλυκιά, και το άρωμα του θυμίζει όπως αυτό του ιωδίου. Η θρεπτική αξία του Θασίτικου  πευκόμελου στηρίζεται στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών που συνυπάρχον στην σύσταση του. Ξεχωριστή θέση έχουν τα ιχνοστοιχεία τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις χαρακτηρίζοντας το ως μέλι με υψηλή θρεπτική αξία.

.

Μέλι Ελάτης

Το μέλι Ελάτης είναι σπάνιο αλλά εξαιρετικά γευστικό μέλι, με πυκνόρευστη υφή. Αποτελεί έναν θησαυρό για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς είναι ένα μέλι πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο,σίδηρο κ.α. Συλλέγεται απο την Περιοχή της Φωκίδας. 

Μέλι Καστανιάς

Το καστανόμελο είναι ένα μέλι πολύ περιορισμένης παραγωγής και συλλέγεται στο Πήλιο. Το μέλι καστανιάς είναι ένα έντονα αρωματικό μέλι και διαθέτει μια χαρακτηριστική οσμή μεγάλης διάρκειας. Η γεύση του είναι και αυτή δυνατή, έντονη, ελαφρώς πικρή και με διάρκεια και συνοδεύει την δυνατή εντύπωση που προκαλεί

Μέλι Βελανιδιάς

Το μέλι Βελανιδιάς είναι σκουρόχρωμο, παχύρευστο, με ιδιαίτερη υπόγλυκη γεύση, χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων και δεν κρυσταλλώνει εύκολα. Σύμφωνα με μελέτες, θεωρείται από τα πιο θρεπτικά μέλια και είναι από τα πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χαρακτηρίζεται ως μέλι εξαιρετικής θρεπτικής αξίας. Συλλέγεται στα βουνά των Αγράφων.

Μέλι του Δάσους

Το μέλι δάσους προέρχεται από Πεύκο , Βελανιδιά και Ανθόμελο είναι ιδιαίτερα αρωματικό έχει μεγάλη θρεπτική αξία και υψηλή αντιοξειδωτική δράση, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο , ψευδάργυρο.
Επιπλέον περιέχει βιταμίνες που δρουν προστατευτικά ενώ δρα θεραπευτικά στον πονόλαιμο στην γρίπη και στις στοματικές διαταραχές .

Συσκευασίες

Συσκευασίες θα βρείτε στο κατάστημα μας σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες και την προτιμηση σας. Τα προϊοντα διατίθεται σε 370gr, 450gr, 780gr και 950gr.

Συσκευασίες Δώρου ξύλινη

Μπορείτε να διαλέξετε μια από τις ξύλινες συσκευασίες μας για να προσφέρετε ένα ιδιαίτερο και νόστιμο δώρο

Συσκευασίες Δώρου

Κάντε ένα πρωτότυπο όμορφο δώρο στους φίλους σας , στους συνεργάτες σας